h1

‘Vallesos’ per a l’Òscar moreno

11 febrer 2016

Després de la publicació i distribució del Vallesos número 10 a les llibreries, ens solem retrobar amb la gent a qui hem entrevistat per lliurar-los personalment un exemplar de la revista-llibre. Era especialment llaminer aprofitar que l’Òscar Andreu fa un programa diari a la ràdio, obert al públic, per trobar l’ocasió. Així que vaig anar de públic a riure una estona amb els múltiples personatges que l’Òscar encarna a “La Competència”, de RAC1, i es va prestar a fer la foto ‘promocional’. El perfil comença així:

Ca n’Anglada, Can Boada, Ègara, Bonaire i Can Tusell. Podria ben ser el trajecte d’una línia d’autobús de Terrassa (una mica enrevessada). Però és l’itineOscarAndreu_retrari de la infància i joventut d’Òscar Andreu i Fernández, que cada dia interpreta múltiples personatges còmics al programa ‘la Competència’ de RAC1. Guionista de ràdio i de televisió, i escriptor, Andreu és sens dubte una de les veus vallesanes amb més difusió al país.

Fora de micro, de l’èxit mediàtic i els reconeixements professionals, l’Òscar és el xicot senzill i amigable que trobaríem integrat en el paisatge humà d’aquest autobús imaginari…

I si el voleu sencer, hi ha una cosa, digueu-ne arcaica, que es diu premsa impresa de pagament, que a Vallesos encara li va prou bé.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: