h1

El programa ’emergeix’ de la Garriga

11 Mai 2017

He participat en el programa Emergeix de l’ajuntament de la Garriga, que acabo amb sensació de millora. Tant si ets autònom com si busques oportunitats és necessari, sempre, anar arrodonint el relat del perfil professional, tant escrit com en les trobades interpersonals (autocandidatures, entrevistes, cites ràpides,…).Emergeix.jpeg

Ens han ajudat persones expertes en la detecció de competències, en la millora del currículum, dins d’un programa ben estructurat. Ho constata el fet que en la ronda d’entrevistes amb empresaris i persones ‘amb agenda’ et feliciten per la presentació i la documentació presentada: “molt per damunt de les entrevistes que fem habitualment” .

En definitiva, hem estat un equip que entre tots ens hem ajudat a detectar el millor de nosaltres i a enfortir els punts febles; hem identificat el lloc de treball ideal de cadascú; ens hem preparat per a l’entrevista de feina i a presentar-nos en cites ràpides. A això cal afegir una millor gestió de la xarxa de contactes, que gràcies a Emergeix, ja és més àmplia. Magnífic!

He aprofitat per fer l’esquema de la meva feina ideal:

Lloc_Ideal.png

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: